Sluiten
Inloggen

Wij zijn een groep van 30 inwoners uit Rijnsburg en Valkenburg die zich verenigd hebben in de Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg. Wij streven in onze club naar het bevorderen van wederzijds begrip en verdraagzaamheid tussen mensen en volkeren in de ruimste zin van het woord en het dienen van het algemeen welzijn onder het motto 'We Serve'. Dit is dan ook onze lijfspreuk.

Om dit te bereiken willen we proberen om een goed contact te hebben met de Rijnsburgse en Valkenburgse gemeenschap. In alle aspecten, zowel sociaal, als burgerlijk, als cultureel. We proberen om in onze club elkaar te vinden in vriendschap en met open ruimte voor discussie. Respect voor verschillende opvattingen en meningen staat hierbij hoog in ons vaandel.

De Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg bestaat sinds 1990 en vierde in 2015 haar vijfde lustrum.

 
Lionsclub Rijnsburg-Valkenburg steunt lokale goede doelen met € 17.500,-

Lionsclub Rijnsburg Valkenburg heeft tijdens haar bijeenkomst nog stil gestaan bij het succesvolle acties die zij het afgelopen jaar organiseerde voor de lokale goede doelen. De netto opbrengst hiervan, totaal € 17.500,-, werd na afloop van de maandelijkse vergadering in feestelijke sfeer uitgereikt aan de vertegenwoordigers van de goede doelen die hieraan verbonden waren.

Lees meer...
 
Uitbundige corso avond!

Vrijdag 12 augustus 2016 vond het alom bekende Flower Parade feest plaats. Het feest, dat werd gehouden in een hal van de veiling FloraHolland, was weer een groot succes. Wat jaren geleden is begonnen als een bezichtiging van de praalwagens voor het publiek is nu één van de drukst bezochte attracties van de Rijnsburgse feestweek geworden.

Lees meer...
 
Golftoernooi 'Rijnsburgs Open 2017'

Op dinsdag 23 mei 2017 zal dan ook alweer het twaalfde Lions Golftoernooi, het ‘Rijnsburgs Open’, plaatsvinden. De opbrengst van het evenement komt ten goede aan Xenia Leiden, het hospice voor jonge mensen.

Lees meer...
 
Word Vriend van de Flower Parade Rijnsburg

Draagt u het Flower Parade Rijnsburg een warm hart toe? Meld u dan nu aan als Flower Parade Rijnsburg. Dat kost slechts €10, - per jaar. Met dat geld helpt u de Flower Parade Rijnsburg om het de komende jaren allemaal nog beter, nog mooier te laten zijn.